hofstede-slides-home-6

Marco Seepma Eigenaar

Marco Seepma

Graag stellen wij u voor aan de eigenaar van Anton Hofstede Optiek: Marco Seepma. Sinds april 2017 zet Marco de familietraditie binnen dit bedrijf voort. Marco komt uit de modewereld en voegt zijn visie toe aan de waarden en het gevoel die bij dit familiebedrijf horen.

 

Marco Seepma Eigenaar

Giovannina Selva

Giovannina is onze styliste. Al sinds juli 2013 is zij werkzaam bij ons. Door haar affiniteit met mode en styling is zij erg goed op de hoogte van de laatste trends. Dit zorgt ervoor dat zij onze klanten altijd voorziet van het beste stijl- en kleuradvies!

Anita Kroos

Anita Kroos

Anita is onze opticien en contactlensspecialist. Anita zit al twintig jaar in het vak. Ze is bekend met alle facetten binnen de optiek en is betrokken bij al haar klanten. Een vakvrouw die streeft naar het beste resultaat voor iedereen.

 

Tamara Klugkist marketing

Tamara Klugkist

Een nieuw gezicht! Sinds juli is Tamara werkzaam bij ons. Zij houdt zich bezig met de marketingcommunicatie. Denk hierbij aan mailingen, de website, social media, evenementen en al het andere rondom de communicatie. Daarnaast zult u haar vast en zeker weleens tegenkomen in de winkel.

Marco Seepma Eigenaar

Margreet Tholen

Margreet is zes jaar geleden als leerling opticien begonnen bij Anton Hofstede Optiek en is sinds 2013 vakbekwaam opticien. Ze is uitgegroeid tot allround opticien met de benodigde kennis en vaardigheden.


Top